M&A-podcast ehdolla Audioland Awardseissa

T&Y 1/2022 Laboren uutisia Essi Lindberg

M&A-podcast on ehdolla Business ja Talous -kategoriassa maaliskuun 30. järjestettävissä Audioland Awardseissa. Mika Malirannan ja Matti Apusen M&A-podcastia voi äänestää myös yleisöäänestyksessä #VuodenPodcast ja #VuodenPodcastaaja kategorioissa.

M&A-podcast ehdolla Audioland Awardseissa

Suomen talouspoliittisin show

M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021, ja tähän mennessä jaksoja on ilmestynyt yhteensä viisi. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja.

Mikä Audioland Awards?

Suomen podcastaajien päätapahtuma ja palkintogaala Audioland järjestetään Savoy-teatterissa 30. maaliskuuta 2022. Audioland Awards on podcastaajien oma yhteisöllinen äänestys, jossa palkitaan Suomen parhaat podcastit. Äänioikeuden saavat podcastaajat sekä alan ammattilaiset. Vuoden Podcast ja Vuoden Podcastaaja -kategorioissa huomioidaan myös yleisöäänet. Lisää tietoa: https://audioland.fi

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talou­den kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät kes­kustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen kes­kustelun silmänkääntötemppuja. Ohjelmassa vierailee ekonomisteja ja eri alojen asiantuntijoita, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä. M&A-podcastin on tuottanut Jaksomedia yhteistyössä Laboren kanssa, ja sen on rahoittanut Väinö Tannerin säätiö.

Äänestysohjeet

  1. Mene osoitteeseen www.audioland.fi
  2. Tunnistaudu ja täytä äänestyslomake
  3. Lähetä vastauksesi