Suomen talouspoliittisin show 

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä. 

Kuuntele M&A-podcastia Spotifyssä!

Taustaa M&A-podcastista

M&A on lyhenne sanoista merger & acquisition, koska ajatuksena on fuusioida erilaisia ideoita yhteiskunnallisesta keskustelusta. Tai ehkä se on lyhenne sanoista monitor & alarm, koska ohjelma nostaa esiin talouden kiinnostavia tai hälyttäviä kehityskulkuja. Tai sitten nimi on yhdistelmä Ludwig von Misesistä ja Daron Acemoglusta, joiden väliin on viritetty keskustelun teoreettinen trampoliini. 

M&A-podcastin saa ladattua useimmista suoratoistakanavista ja Laboren nettisivuilta. Ohjelman rahoittaa Väinö Tannerin Säätiö.