M&A-podcast: Miksi Odysseus piti sitoa mastoon? 

Mediatiedote

Kun seireenit houkuttelivat merenkävijä Odysseusta turmioon, tämä antoi sitoa itsensä mastoon. Rahapolitiikka toimii samoin: itsenäinen keskuspankki on köyttänyt poliitikot, ettei höveli rahanjako vie talouden laivaa kiville. Pääministeri Sanna Marin arvosteli Euroopan keskuspankkia tästä ja some leimahti. Pitääkö siis poliitikoille viedä veitsi vai vetää solmut tiukemmalle? M&A-podcast ratkaisee myös pääsykokeiden ongelman ja paljastaa paljonko porvarilla on rahaa massissa.

Kuuntele M&A-podcastin toisen tuotantokauden kolmas jakso

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä.

Tuotantokausi II:

 1. Bisnesjohtajan uudet vaatteet
 2. ”Olisko sulla vipata paria miljardia?” 

Tuotantokausi I:

 1. Pieni palkka, iso haloo!
 2. Paras kokeilla
 3. Avoimen ajattelun pahimmat jarrut
 4. Turmeleeko valta ja mistä syystä?
 5. “Myyty hyväuskoiselle huutajalle eturivissä!”
 6. Sulaa hulluutta vai kylmä laskelma?
 7. Ilmestyskirjan numerot
 8. Kylläpä muuten vituttaa
 9. Ajattelun ansa: tuhoaako omahyväisyysharha politiikan?
 10. Palkankorotusten oikea ja väärä
 11. Usko, toivo ja IT-hankkeet