M&A-podcast: Kylläpä muuten vituttaa!

Mediatiedote

Nyt sanotaan ruma sana niin kuin se on. M&A-podcast avaa suomalaisten kansallistunteen, jonka jokainen tuntee mutta harva osaa määritellä. Kysymme mistä syvä rakenteellinen harmitus tulee ja mitä tarkoitusta se palvelee. Samalla paljastamme sen vaietut sosiaaliset hyödyt.

M&A:n vieraina neurotaloustieteilijä Marja-Liisa Halko, aivotutkija Lauri Nummenmaa ja kahdeksan tavallista suomalaista, joita vituttaa.

Kuuntele M&A-podcastin kahdeksas jakso!

_________________________________________________________________

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä.

Aiemmin julkaistut jaksot:

  1. Pieni palkka, iso haloo!
  2. Paras kokeilla
  3. Avoimen ajattelun pahimmat jarrut
  4. Turmeleeko valta ja mistä syystä?
  5. “Myyty hyväuskoiselle huutajalle eturivissä!”
  6. Sulaa hulluutta vai kylmä laskelma?
  7. Ilmestyskirjan numerot