M&A-podcast: Ilmestyskirjan numerot

Mediatiedote

Stagflaation ei pitänyt olla mahdollista, ei myöskään sodan Euroopassa. Inflaatio laukkaa ja kasvua ei näy. Jos nostamme korkoja, tulee velkakriisi. Jos painamme lisää rahaa, inflaatio karkaa. Mitä siis tehdä? M&A-podcast esittelee talouden vanhan, uuden hirviön. Stagflaatio syö pöydässämme, mutta vielä isomman laskun se voi tehdä yrityksille, jotka ovat valmiiksi velkaisia. Lisäksi kerromme, mihin Putin ja kaikki diktaattorit lopulta kompastuvat.

Kuuntele M&A-podcastin seitsemäs jakso!

_________________________________________________________________

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä.

Aiemmin julkaistut jaksot:

  1. Pieni palkka, iso haloo!
  2. Paras kokeilla
  3. Avoimen ajattelun pahimmat jarrut
  4. Turmeleeko valta ja mistä syystä?
  5. “Myyty hyväuskoiselle huutajalle eturivissä!”
  6. Sulaa hulluutta vai kylmä laskelma?