Talous & Yhteiskunta -lehti uudistuu!

Mediatiedote

Talous & Yhteiskunta-lehti uudistaa ulkoasunsa ja sisältönsä. Lehti tavoittelee nyt laajempaa lukijakuntaa ja haluaa vetää sen mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Lehden ytimenä säilyvät luotettavaan taloustieteelliseen tutkimustietoon pohjaavat asiantuntija-artikkelit.

Talous & Yhteiskunta (T&Y) uudistaa ulkoasunsa ja sisältönsä. Lehti tavoittelee nyt laajempaa lukijakuntaa ja haluaa vetää sen mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Lehden ytimenä säilyvät luotettavaan taloustieteelliseen tutkimustietoon pohjaavat asiantuntija-artikkelit.

Mikä muuttuu T&Y:ssä?

  • T&Y:n ytimenä säilyy tutkittuun tietoon ja asiantuntemukseen pohjaava sisältö. Uudistuksessa muuttuvat tavat tarjoilla tämä sisältö.
  • Lehti sai aikakauslehtimäisen rakenteen, jossa juttu- ja kuvatyyppeihin tulee nykyistä enemmän eloa ja vaihtelua.
  • Näin lehdestä tulee houkuttelevampi suurelle yleisölle kääntämättä kuitenkaan selkää asiantuntijalukijoille.

Talous & Yhteiskunta -lehden juhlanumero 4/2021 luotaa taloustieteen vaikutusta talouspolitiikkaan. Uudistunut lehti osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun. Asiantuntija-artikkelit käsittelevät eriarvoisuuden vaikutusta talouskasvuun, hyvinvointivaltion tilaa, kehitysmaitten naisten asemaa ja keskiluokkaa, joka ei kadonnutkaan.

Talous & Yhteiskunta -lehteä julkaisee Työn ja talouden tutkimus LABORE (ent. Labore).