M&A-podcast: Turmeleeko valta ja mistä syystä?

Mediatiedote

Vallan tikapuille on tulijoita, mutta kuka valitaan johtajaksi ja millä perusteilla? Ja kun valtaan pääsee, onko väistämätöntä, että valta turmelee, kuten sanotaan. M&A-podcastin uusi jakso on julkaistu ja se kertoo huonoja uutisia vallankäytöstä ja sen vaikutuksista ja antaa lopuksi psykopaattivaroituksen. Talouskeskustelun dynaaminen duo Maliranta ja Apunen esittävät myös olympiakisojen lopettamista tai järkeistämistä, sekä tuomitsevat valtion nuorisoa liehittelevät tietoiskut boomereitten nolona touhuiluna.

Kuuntele M&A-podcastin neljäs jakso!

_________________________________________________________________________

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä.

Aiemmin julkaistut jaksot:

  1. Pieni palkka, iso haloo!
  2. Paras kokeilla
  3. Avoimen ajattelun pahimmat jarrut