M&A-podcast: "Myyty hyväuskoiselle huutajalle eturivissä!"

Mediatiedote
Tämä jakso on taltioitu 21. helmikuuta ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Tämä jakso on taltioitu 21. helmikuuta ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Taide tuottaa rahaa ja jalostaa ihmistä, sanotaan. Miksi emme siis sijoittaisi siihen enempää – vaikka huippumuodikkaaseen kryptotaiteeseen, joka käsittämättömällä tavalla leipoo tekijöistään monimiljonäärejä. Heti huutokauppaan!

Jyrkät kriitikot Maliranta ja Apunen kertovat, mitä yhteistä on taidemarkkinoilla ja Hollannin 1600-luvun tulppaanikuplalla. Ja kenet soitetaan hätiin, kun minulle kovalla hinnalla myyty arvotaulu ei ollutkaan se seuraava löytämätön mestariteos? Jakson vieraana taideasiantuntija Pauliina Laitinen.

Kuuntele M&A-podcastin viides jakso! 

Tämä jakso on taltioitu 21. helmikuuta ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

__________________________________________________________________

Mika Malirannan ja Matti Apusen talouspoliittinen M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. 

M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. 

Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä.

Aiemmin julkaistut jaksot:

  1. Pieni palkka, iso haloo! (19.11.2021)
  2. Paras kokeilla (10.12.2021)
  3. Avoimen ajattelun pahimmat jarrut (4.1.2022)
  4. Turmeleeko valta ja mistä syystä? (4.2.2022)