M&A-podcast ehdolla Audioland Awardseissa

Uutinen

M&A-podcast on ehdolla Business ja Talous -kategoriassa Audioland Awardseissa 30.3.2022. Mika Malirannan ja Matti Apusen M&A-podcastia voi äänestää myös yleisöäänestyksessä #VuodenPodcast ja #VuodenPodcastaaja kategorioissa.

Suomen talouspoliittisin show 

M&A-podcast ilmestyy joka kolmas perjantai. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. marraskuuta 2021. M&A jatkaa samojen tekijöiden suosittuja A/M ja SPAM -podcasteja. M&A on 45 minuutin briketti ajankohtaisia aiheita ja ajattomia talouden kysymyksiä. Podcastissa lähtökohtaisesti eri nurkista lähtevät keskustelijat väittelevät, sopuilevat ja paljastavat yhteiskunnallisen keskustelun silmänkääntötemppuja. Ohjelmassa vierailee eturivin ekonomisteja, joiden kanssa käsitellään taloustieteen löydöksiä ja huippuhetkiä. Podcast on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita taloustieteen vaikutuksista lähiympäristöönsä. M&A-podcastin on tuottanut Jaksomedia yhteistyössä Laboren kanssa ja sen on rahoittanut Väinö Tannerin säätiö.

Äänestysohjeet

  1. Mene osoitteeseen www.audioland.fi
  2. Tunnistaudu ja täytä äänestyslomake
  3. Lähetä vastauksesi 

Kunkin kategorian kolme eniten ääniä saanutta podcastaajaa saavat kutsun IL-TV:n livestriimaamaan Awards-gaalaan jännittämään voittajaa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan viisi ilmaista sisäänpääsyä Audiolandin ammattilaispäivään ja palkintogaalaan, jotka järjestetään 30.3. 2022 Savoy-teatterissa.

Mikä Audioland Awards?

Suomen podcastaajien päätapahtuma ja palkintogaala Audioland järjestetään Savoy-teatterissa 30. maaliskuuta 2022. Kaikki Audioland Awardsien voittajat julkistetaan palkintogaalassa

Audiolandin missio on edistää podcastien ammattimaisen tekemisen edellytyksiä Suomessa. Audioland tekee läheistä yhteistyötä podcastaajien, jakelijoiden ja tuotantoyhtiöiden sekä kaupallisten kumppanien kanssa. Toimintaa ohjaavat Suomen suurimmat jakelijat (A-lehdet, Bauer Media, Iltalehti, Kaleva Media, Supla, Podme, Yle Areena) Audioland luo arvostetun podcastien palkintoperinteen, sekä inspiroivan ammattilaispäivän maaliskuussa 2022 alkaen.

Audioland Awards on podcastaajien oma yhteisöllinen äänestys, jossa palkitaan Suomen parhaat podcastit. Äänioikeuden saavat podcastaajat sekä alan ammattilaiset. Vuoden Podcast ja Vuoden Podcastaaja kategorioissa huomioidaan myös yleisöäänet. Lisäksi äänestetään kumppani Storytelin kategoriassa vuoden parhaasta äänikirjasta.