Hanki M&A ennenkokemattomana tekstiiliversiona!

Uutinen

Mika Malirannan ja Matti Apusen M&A on Suomen suosituin talouspoliittinen podcast, jonka omintakeinen tyyli houkuttelee äärelleen kolmen viikon välein tuhansia kuulijoita. Nyt se on saatavilla myös ennenkokemattomana tekstiiliversiona, johon tiivistyvät M&A:n keskeiset viestit Mene ja tiedä sekä Eikä ole. Näiden lisäksi saatavilla on pinkki erikoismalli Kalmarin Unioni, josta on jo nyt povattu keräilyharvinaisuutta.

Paitojen myynnistä saatava tuotto ohjataan lyhentämättömänä Aseman Lapset ry:lle, joka tekee työtä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Lisätietoja Aseman Lapset ry:n toiminnasta!

Kuva: Laura Oja.

Professori Mika Maliranta suosittelee M&A-paidan hankintaa:

”Juuri tässä suhdannetilanteessa katson, että M&A-paita on oikeanlainen vastasyklinen toimenpide. Lisäksi sen keskeiset viestit sopivat hienolla tavalla sekä perusduunarin että porvarin suuhun.”

Voit valita väriksi pinkin sekä mustan ja valkoisen. Peruspaitojen Mene ja tiedä ja Eikä ole (väreinä musta ja valkoinen) hinta on 80 euroa ja Kalmarin Unionin (värinä pinkki) hinta on 160 euroa. Paidat on suunnitellut lahtelainen Muotoilutoimisto Kala Oy. 

Paitoja voi tilata tammikuun 2024 loppuun asti, mihin mennessä saapuneet paitatilaukset toimitetaan tilaajille helmikuun aikana.

Tilaa oma M&A-paitasi täältä!

M&A-paidoissa käytetään korkealuokkaisen Cottover-malliston t-paitoja. Cottover-malliston t-paidat valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex merkitty. Mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset. Korkealuokkaista Cottover-malliston t-paitaa on saatavissa sekä naisten että miesten mallia, kokoina S–XL. Tutustu kokotaulukkoon.