Hae Laboreen tutkijaharjoittelijaksi kesäksi 2023 

Työpaikkailmoitus

Haemme kolmea tutkijaharjoittelijaa työmarkkinoiden, julkisen talouden ja makrotalouden tutkimuslohkoille tulevaksi kesäksi. 

Työmarkkinoiden ja julkisen talouden tutkimuslohkojen tutkijaharjoittelijat pääsevät mukaan työmarkkinoihin, koulutukseen ja julkiseen talouteen liittyviin tutkimushankkeisiin. Makrotalouden lohkon tutkijaharjoittelija osallistuu työn tuottavuuteen ja talouskehityksen ennustamiseen liittyviin tutkimushankkeisiin.  

Harjoittelijana tehtäviisi voi kuulua: 

  • tutkimuskirjallisuuden kartoittamista 
  • tutkimusaineiston käsittelyä 
  • empiiristen analyysien tekemistä. 

Harjoittelijana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin aihealueisiin sekä hyödyntämään empiirisen taloustieteen tutkimusmenetelmiä, mistä on hyötyä mm. pro gradu -työtä ajatellen. 

Toivomme, että sinulla on yliopiston harjoittelutukipäätös.
Ajankohta: touko-elokuu, 3 kk (aloituspäivä sovittavissa)
Palkka: 1957,00 euroa/kk  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja opintosuoritusotteen kopio  12.2.2023 mennessä tutkimusjohtaja Tuomo Suhoselle (tuomo.suhonen@labore.fi).  

 Samalla hakemuksella voit hakea kaikkia kolmea harjoittelijapaikkaa. Lisätietoja antavat lohkojen tutkimusohjaajat Tuomo Suhonen (työmarkkinat), Hannu Karhunen (julkinen talous) ja Ilkka Kiema (makrotalous). 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Arkadiankatu 7/Economicum, 00100 Helsinki.